Oldal kiválasztása

A Magyar Kupából kiesett, a bajnokságban viszont tovább küzd a nyolc közé kerülésért az NB I-es kaposvári női röplabdacsapat.

121207harmath

Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese vasárnap 16 órától a Budai XI. elleni hazai találkozóval folytatja szereplését, a három pontot érő győzelem reményében. A Diamant egyik kulcsemberét, Harmath Zsófiát kérdeztük.

– A szombati első mérkőzéshez képest jobban játszottunk a Gödöllő ellen a visszavágón. Az első szettben még voltak gyengeségeink, a második és harmadik szettben viszont hoztuk, amit tudunk. Jobban is sikerülhetett volna a meccs, a harmadik játszmát talán meg is nyerhettük volna, de egy Közép-európai Ligás csapattal játszottunk, és összességében erre számítottam.

– Hogy értékeled az eddigi bajnoki szereplést?

– Véleményem szerint jól szerepeltünk eddig, jobban, mint vártuk. az előttünk álló mérkőzések nagyon fontosak, mindegyiket nyerni kellene 3-0-ra.

– Mire számítasz vasárnap, a Budai XI. ellen?

– Októberben megvertük őket idegenben, így hazai pályán is csak a győzelem lehet a célunk. Oda kell figyelnünk az elejétől a végéig, és akkor meg is lehet a siker.