Oldal kiválasztása

Kétszer is megmérkőzött az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata a bajnoki ezüstérmes, Magyar Kupa-győztes Vasas-Óbuda együttesével a fővárosiak kunszentmiklósi edzőtáborában.

140830mcm

A két összecsapás mindkét fél számára hasznos volt, és jól szolgálta a felkészülést.

A két csapat délelőtt három szettet játszott egymással, és 2-1-re nyert a Vasas. A délutáni, négy játszmából álló összecsapás végén 3:1 arányban bizonyultak jobbnak a budapestiek. A Diamant-lányok a felkészülési időszak negyedik hetének végén, először játszottak előkészületi mérkőzést, és a fáradtság ellenére is sok szép dolgot produkáltak a pályán.

– A négy hét alapozás után ez volt az első két meccsünk, amely szerintem jól sikerült, és ebből tudunk tovább építkezni – értékelte a látottakat a kaposváriak játékosa, Horváth Alexandra. – Új a csapat, össze kell szoknunk a szeptember végén induló szezonra, és kipróbáltunk több fajta felállást is. Meglátszott, hogy most játszottunk először, csináltunk szép dolgokat és jöttek ki hibák is, melyeket ki lehet majd javítani. Sajnos több kisebb húzódás megnehezítette az edzőnk dolgát, de remélem, hogy a társaim mielőbb rendbe jönnek, és folytathatjuk a közös munkát tovább.

A Diamant a következő hét végén a Vajdaságba utazik, és a szabadkaiak meghívásának tesz eleget.