Oldal kiválasztása

Nincs megállás: vasárnap 16 órától újabb bajnoki mérkőzés vár a kaposvári röplabdás lányokra. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapata az újonc Nyíregyházát látja vendégül a városi sportcsarnokban.

121012kep

A kaposváriak legutóbbi két mérkőzésüket megnyerték, és az elmúlt napok teljesítményét szeretnék megkoronázni azzal, hogy hazai pályán legyőzik a nyírségieket is. A csapat tagjait nem téveszti meg az, hogy az NRK-Nyíregyháza újonc az NB I-ben: a nagy múltú, korábbi bajnok és kupagyőztes, egykoron a Bajnokok Ligájában is szerepelt társaság anyagi okok miatt töltött egy évet az NB II-ben, és a nyáron újra elfoglalta a helyét a legjobbak mezőnyében. A szabolcsiak legutóbbi meccsükön, hazai pályán kaptak ki három szettben a TFSE gárdájától.
– Több rutinos, jó játékosa van soros ellenfelünknek, így csak koncentrált csapatjáték vezethet ellenük sikerre – mondta honlapunknak Pálfy Marianna vezetőedző.
A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes. Aki nem lehet ott a helyszínen, a kapos.hu internetes portálon élőben láthatja a mérkőzést.