Oldal kiválasztása

A következő évadban is az 1. MCM-Diamant Kaposvár mezében láthatjuk majd Hegyi Biankát. A 2000-es születésű liberó már régi ismerős, hiszen fiatal kora ellenére a negyedik szezonját kezdi meg a csapatban, és immár hatodik él a somogyi megyeszékhelyen. Nem mellékesen harmadéves egyetemista lesz a Kaposvári Campuson.

– Az elmúlt három évben nagyon sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam – emlékezett vissza a történtekre Hegyi Bianka. – A legszívesebben az idei Magyar Kupa négyes döntőre és az ott megszerzett bronzéremre gondolok vissza, és persze a Challenge Kupában elért helyezésünkre. Én úgy gondolom, hogy a játék minden elemében sikerült fejlődnöm, de a leglátványosabb előrelépést a mezőnymunkámon érzékelem. Magamtól azt várom a következő idényben, hogy minden lehetőséget megragadjak arra, hogy bebizonyítsam, éles helyzetekben is lehet rám számítani. És emellett persze a lehető legtöbbet szeretnék fejlődni a ránk váró szezonban. Bianka számára sokat jelentett, hogy az elmúlt két évben a válogatott Szpin Renáta volt a társa ezen a poszton.
– Csipi mindig nagyon sokat segít. Nagyon segítőkész, csupaszív embert ismerhettem meg benne. Pályán és pályán kívül is nagyon jól kijövünk egymással. Nagyon örülök, hogy idén is együtt dolgozhatunk – mondta a fiatal sportolónő.