Oldal kiválasztása
Lassan, de biztosan eljutottak a célegyenesig a küzdelmek a Kaposváron zajló 12. Intersport Ifjúsági Sportfesztiválon. A kaposváriak ezúttal is jól teljesítenek és hasznos tapasztalatokkal gazdagodnak, és jó az esély arra, hogy több sportágban is az első helyen végezzenek.
LABDARÚGÁS.
A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia növendékei az U7-U8-as korosztályban a fehérorosz Minsk B csapatával játszanak elődöntőt pénteken reggel, a 16 éves lányoknál pedig a svéd Skara FC lesz a somogyiak ellenfele a Rákóczi Stadionban, 11.15 órától.
További részletek:
http://youthfootballfestival.org/results-football.pdf

RÖPLABDA.
A röplabdatorna egyetlen fiú kategóriájában, az U18-as tornán mindkét elődöntőt elvesztette a magyar válogatott, így a pénteken 17 órakor kezdődő fináléban a Kaposvári Röplabda Akadémia és a grúz nemzeti együttes csap majd össze egymással a Kodályban.
A lányoknál az U10-es korcsoportban Nagybajom – RÖAK III (12.00, Kodály) döntőt rendeznek, az U12-esek népes mezőnyében pedig reggel 8 órakor a negyeddöntőkkel indul útjára a program. Az U14-eseknél a RÖAK I., az U16-osoknál pedig a grúz lányok álltak a csoport élén, csütörtökön délután.
További részletek:
http://youthvolleyballfestival.org/results-volleyball.pdf

KOSÁRLABDA.
A 18 éves fiúknál KKK Delfinek – Pécs döntő lesz péntek este fél héttől a katolikus iskola tornatermében, a Gyakorlós Csibék pedig a 12, a 14 és a 16 éves leány korcsoportban is pályára léphetnek az aranyéremért.
További részletek:
http://youthbasketballfestival.org/results-basketball.pdf

KÉZILABDA
Az U10-es fiúknál ukrán-egyiptomi finálét rendeznek, több kategóriában pedig még az elődöntő is a résztvevőkre vár.
További részletek:
http://youthhandballfestival.org/results-handball.pdf