Oldal kiválasztása

Nem történt meglepetés a Kaposvár – Békéscsaba találkozón. Pálfy Marianna tanítványai nem szomorkodhatnak túl sokat, hiszen vasárnap 16 órakor már Újpesten kell pályára lépniük.

121009kep2

 

„ Tudtuk, hogy a Békéscsaba erősebb játékerőt képvisel. Én azt a játékot vártam a lányoktól, amit végül csak a harmadik szettben láthattunk tőlük. Úgy érzem, nem tudtuk használni a tapasztalt ütőinket: nem tudtuk őket úgy játékba hozni, hogy eredményesen tudjanak támadni. Mezőnyben nem tudtunk úgy teljesíteni, ahogy az eddig jellemző volt a csapatra. A nyitásaink támadó-jellegűek voltak, de ott is problémáink voltak ezen a mérkőzésen. Ha úgy játszunk vasárnap, az Újpest otthonában, mint most az utolsó játszmában, akkor lehet esélyünk a sikerre” – mondta a Diamant vezetőedzője, Pálfy Marianna.

„Jó csapatunk van, szeretnénk a tavalyi eredményünket elérni, azaz a négybe jutni, és ehhez hozni kell minél több mérkőzést. Kaposváron is a győzelem volt a cél: arra számítottunk, hogy nyerünk 3-0-ra. Roppant rossz, hogy dupla fordulókat kell játszani, nem lehet normálisan edzeni, készülni. Egy dupla forduló után egy-két napot oda kell a játékosoknak adni, hogy pihenjenek, illetve tanulni is tudjanak, így viszont nem lehet úgy készülni, ahogy kellene. A bajnokság nagyon kiegyenlített, a kaposváriak esélyesek a nyolc közé jutásra. Remélem, összejön nekik!” – fogalmazott a Budapest Bank Békéscsabai RSE szakmai igazgatója, Kormos Mihály.