Oldal kiválasztása

A hetedik helyről várja az alapszakasz utolsó részét a kaposvári női röplabdacsapat.

121021kep1

Az NB I-ben szereplő 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese még öt mérkőzést játszik, és továbbra sem mondott le arról, hogy bejusson a legjobb nyolc közé. A lányokra a hétvégén rögtön dupla forduló vár.   

Tizenhat mérkőzés után nyolc győzelem és nyolc vereség a kaposvári röplabdás lányok mérlege az új évadban. A nyári szünetben átalakult társaság két bravúros sikert is elkönyvelhetett az Újpest és a Miskolc ellen, az évzáró összecsapás viszont nem sikerült túl jól.  A Palota elleni hazai vereséggel nehéz helyzetbe került a társaság, de még mindig van esély arra, hogy bejusson a felsőházi rájátszásba.
 – Az alapszakasz során voltak olyan meccsek, amiket hozni kellett volna, de nem hoztuk, de voltak olyan mérkőzések, amelyeken előzetesen nem sok esélyt adtunk magunknak, mégis nyerni tudtunk – fogalmazott a csapat fiatal vezetőedzője, Pálfy Marianna. – A jelenleg elfoglalt hetedik hely nagyon jónak tűnik. A karácsonyi időszakban is dolgoztunk, január másodikán már újból edzettünk, és a legutóbbi hétvégén is volt két tréningünk. Még öt mérkőzés vár ránk az alapszakaszban, és ha odafigyelünk, megoldható a célok teljesítése. Ahhoz, hogy ez sikerüljünk, minden edzésen koncentrálni kell. A végjáték mindig is izgalmas szokott lenni, tavaly is csak az utolsó összecsapáson dőlt el a helyezések sorsa. .
A Diamant együttesére a hétvégén rögtön dupla forduló vár: pénteken a bajnoki címvédő Vasas otthonában vendégszerepel, vasárnap 16 órától pedig az Újpesttel játszik hazai rangadót a városi sportcsarnokban.

Az alapszakasz további programja

2013.01.11. 18:00 Vasas Óbuda – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem           
2013.01.13. 16:00 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – BSE         
2013.01.20. 17:00 Békéscsabai RSE – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem                
2013.01.27. 16:00 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – UTE Budapest           
2013.02.02. 17:00 Albrecht Miskolci VSC – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem