Oldal kiválasztása

Saját közönsége előtt is bemutatkozik a hétvégén a kaposvári női röplabdacsapat.

0 rop

Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese az NB I. harmadik játéknapján a Veszprémet fogadja, és a lányok célja a győzelem. A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Eseménydús és változatos volt a kaposvári röplabdás lányok idei felkészülése. A csapat tagjai a tréningek mellett arra is időt szakítottak, hogy kedvenc sportágukat népszerűsítsék a Gárdonyi Tagiskolában. A bajnoki bemutatkozás is jól sikerült: a fiatal együttes előbb 3-0-ra megverte az ifjúsági válogatottat, majd szettet rabolt a TF otthonából.
 – Az első két idegenbeli mérkőzésen nyújtott játék alapján elégedett vagyok a csapattal. Örülök, hogy a TF otthonában nyerni tudtunk egy szettet. Ez előre is mutat, és talán jelzi, hogy jó munkát végzünk. A Veszprém ellen mindig jó meccset szoktunk játszani, és a kötelező győzelem a cél.
A kaposvári együttes nagy visszatérői, Kondor Tímea és Csitári Virág mellett bemutatkozik az új nyári szerzemény, Szívós Ildikó is.
 – Én a többiekhez hasonlóan nagyon várom már a vasárnapi meccset. Remélem, győzünk, és mindent meg is teszünk a sikerért – hallhattuk Ildikótól.
A Veszprém elleni rangadó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés az új szezonban is ingyenes.