Oldal kiválasztása

Kritikus mérkőzéséhez érkezik hétfőn 18 órakor a Kaposvár Arénában a női röplabda Extraliga bronzcsatája, hiszen jelenleg 1–1-re áll az 1. MCM-Diamant KNRC és a Vasas Óbuda, és amelyik fél nyer, az óriási lépést tesz a dobogó legalsó foka felé. A párharc az egyik együttes harmadik sikeréig tart, így a következő budapesti összecsapásra, mely csütörtökön 18.30 órakor kezdődik, már elviszik az érmeket.

Az első találkozó sima kaposvári sikert hozott, azon a találkozón kiváló teljesítményt nyújtottak Szara Kliszuráék, s simán 3–0-ra nyertek. A következő mérkőzés óriási csatát hozott, hiszen mind a négy játszma minimális különbséggel ért véget. Az első kettőt a piros-kék húzták be, majd a kaposváriak szépítettek, a negyedik felvonásban nagyon közel álltak az egyenlítéshez a szabadkai mester Szasa Nedeljkovics tanítványai, ám a végét a Vasas bírta jobban, így összesítésben kiegyenlített.

Fontos meccs vár tehát a Diamant hölgykoszorújára, de olyan rutinos játékosok és fiatal tehetségek alkotják a csapatot, akik meg fogják tudni oldani ezt a feladatot. S természetesen ott van még a vezetőedző, akinek személye garancia arra, hogy a lányok a végsőkig harcolni fognak a győzelemért.