Oldal kiválasztása

Erőltetett menet vár a elkövetkezendő hetekben az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem röplabdacsapatára.

0 rop

Kevesebb mint egy hónap alatt kell megküzdeniük a bajnokság első négy helyezettjével. Pénteken 17 órától a bajnoki címvédő Békéscsaba vendégszerepel a városi sportcsarnokban.

Néhány hét alatt a bajnokság első négy helyezettje vár majd Mészáros Péter tanítványaira. Elsőként hazai pályán fogadják azt a Békéscsabát, amely ellen 3-0-ás vereséget szenvedtek idegenben. Most viszont bravúrra készülnek a Diamant-lányok.

– Készülünk rájuk, hiszen pontot szeretnénk rabolni. Reméljük sikerül is, hiszen a Békéscsaba is elég nehéz helyzetben van, ahogy hallottam a feladó poszton most ugye fiatalabb játékos játszik, így reménykedünk benne meg tudjuk őket lepni hazai pályán – mondta Horváth Alexandra.

A legutóbbi fordulóban már összejött egy meglepetés-eredmény a lányoknak és az akkor mutatott formát szeretnék átmenteni a folytatásra is.

– Pénteken Jászberényben sikerült 3-0-ra nyernünk, úgyhogy ezt a lendületet és ezt a lelkesedést szeretnénk pénteken is tovább vinni a Békéscsaba ellen és a célunk az, hogy pontot raboljunk tőlük – tette hozzá Csitári Virág.

A nagy érdeklődéssel várt mérkőzés pénteken 17 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, ahol a kilátogató nézők élőben is hallhatják majd Kaposvár sporthimnuszát, MC Pita Ramos jóvoltából. A belépés természetesen ezúttal is ingyenes.