Oldal kiválasztása

Az utánpótlás műhely vezetői az Arany úti sportcentrumba várják az egyesület sportolóit, edzőit, alapító tagjait és természetesen a gyerekek hozzátartozóit is.

0 rop

 

A rendezvény július 2-án 16 órakor kezdődik az Arany úti sportcentrumban, és a rövid köszöntő és az értékelés után hagyományteremtő szándékkal adják át a Horváth Éva Röplabda Alapítvány „Jó tanuló, jó röplabdás” díjait hat kategóriában. Ezután kiderül, kik kapják az Év utánpótlásedzője díjat a női és a férfi szakágban. A két szakember a Gáspár István Díjat és a Vermesné dr. Merő Zsuzsa Díjat veszi majd át. Ezt követően a Kapos Étterem jóvoltjából vendégül látják a játékosokat és az edzőket, majd meglepetés műsor és kötetlen beszélgetés zárja le a programot.

Az eseményen ott lesz a magyar férfi röplabda válogatott szövetségi kapitánya, az akadémia szakmai igazgatója, Demeter György, valamint a hírek szerint a nemzeti együttes kaposvári tagjai is tiszteletüket teszik majd. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női csapatának újdonsült vezetőedzője, Oláh János is eljön az NB I-es társulat néhány játékosával.