Oldal kiválasztása

Elsőként az újonc Kecskemét látogat a Városi Sportcsarnokba vasárnap délután.

0 rop

Jó hangulatban telnek az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB1-es röplabdacsapatának edzései. A nyolcadik helyen álló kaposváriaknál egyre jobb a csapatösszhang, és az új igazolások is egyre több lehetőséget kapnak. A Veszprémből érkező Jezerniczki Tímea hamar alapember lett.

– Úgy érzem, hogy nagyjából sikerült beépülnöm a csapatba. Nem tudok részt venni az összes edzésen, mert dolgozok is a sport mellett, de úgy érzem, hogy kifejezetten jó a hangulat és hát nagyon remélem, hogy sikerül kifejezetten használható tagja lenni a csapatnak – mondta Jezerniczki Tímea.

A 25 esztendős center jó megmozdulásaira a hétvégén is szükség lesz. A Diamant-lányok a kecskeméti Röpke SE ellen lépnek pályára vasárnap, és a mérkőzés esélyesének egyértelműen a kaposváriak számítanak.

– Most kerültek fel az NB1-be, ezért nagyon remélem, hogy igaz, hogy fiatalok, bizonyítani szeretnének, de reméljük, hogy győzelemmel tudunk az öltözőbe vonulni mérkőzés után. Ők fiatalok, ügyesek, magasak, tehetségesek, viszont szerintem az itteni játékosokban már egy kicsit több a rutin és valószínűleg ez segíthet minket a győzelemhez – tette hozzá a korábbi veszprémi játékos.

Az újonc elleni mérkőzést követően kedden újabb ütközet vár Mészáros Péter csapatára. A hatodik helyezett Jászberény látogat a Városi Sportcsarnokba és az elmúlt idény mérkőzései alapján, akár most is egy látványos összecsapást láthatnak majd a nézők.

– Én még nem játszottam velük, mert amikor NB1-ben játszottam, akkor ott nem volt NB1-es csapat. Úgy tudom, hogy erősödtek a nyár folyamán és hogy hasonló célokkal vágtak neki a bajnokságnak mint mi, úgyhogy egyenrangú ellenfélként szeretnénk velük küzdeni – mondta Horváth Zita, a kaposváriak fiatal játékosa.
A Kecskemét elleni mérkőzés vasárnap 16 órakor, míg a Jászberény elleni rangadó kedden 17 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A belépés mindkét mérkőzésre ingyenes