Oldal kiválasztása

Kétszer is pályára lépett az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia leány U21-es együttese a bajnokságban és mindkét mérkőzést 3-0-ra megnyerte. A Kaposvári Egyetem sportcsarnokában lejátszott két  összecsapáson szerepet kaptak a felnőtt csapat fiatal játékosai is, és ők is kivették a részüket a két fontos győzelemből. A RÖAK alakulata ezzel a Nyugat „A” csoport második helyét szerezte meg, és biztató helyzetből várhatja a folytatást. A lányok nem titkolt célja, hogy bejussanak majd az országos hatos döntőbe ebben a korosztályban.

Az eredmények:

1.MCM Diamant RÖAK-KÖZGÁZ 3-0 (25-20;25-17;25-20)
1.MCM Diamant RÖAK-MTK 3-0 (25-17;25-19;25-23)

Nagy Fanni edző: Az alapszakasz utolsó kettő meccsét játszottuk szombaton egymás után. Már az első meccsen is látszott a lányokon, hogy mennyire akarnak játszani és nyerni. Még belecsúsztak ugyan hibák és pontatlanságok, de magabiztosan sikerült nyerni a Közgáz csapata ellen.
Az MTK elleni meccsen már sokkal precízebb és pontosabb volt a játék. Szinte minden labdamenetben hatalmasat küzdöttek a lányok. A jó szerváink és a rengeteg bravúr mezőny és ütés meg is hozta az eredményét, és egy nagyon hajtós meccsen sikerült 3-0-ra nyernünk.
Így, hogy szett veszteség nélkül nyertük mindkét meccset, sikerült előrelépni a tabellán,  és a második helyen végezni az alapszakaszban. Gratulálok a lányoknak a mai naphoz.

Csapattagok:
Kalmár Viktória
Szedmák Réka
Hegyi Bianka
Kump Alíz
Tóth Jázmin
Sipos Lili
Stettner Zsófia
Warmbir Kristina
Balogh Dominika
Pavlovics Zsófia
Joó Noémi
Budai Viktória