Oldal kiválasztása
Szép győzelmet aratott az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21-es együttese a leány korosztályos bajnokságban a Vasas Óbuda ellen. Szabó Dávid és Duduka Ingrid tanítványai két sima és egy szoros játszma végén 3-0-ra verték fővárosi riválisukat, és ezzel megerősítették csoportjuk harmadik helyét Ha a lányok a záró fordulóban, idegenben megverik az újpestieket, akkor az első helyen fejezik be a nyugati csoport alapszakasz-küzdelmeit.
1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21 – Vasas Óbuda U21 3-0 (16, 15, 26)
Kaposvári Egyetem, 50 néző. V.: Szabó A., Oláh B.
Kaposvár: Bitó L., Hock F., Kalmár V., Pavlovics Zs., Héri S., Császár N. Csere: Hegyi B. (liberó), Rucz R. (liberó), Sipos L., Wágner V., Varga E. Edzők: Szabó Dávid, Duduka Ingrid.
Szabó Dávid: Az első két szettben mindenki szépen elvégezte a feladatát. Kevés hibával játszottunk, a jó nyitásainknak köszönhető a szép eredmény. A harmadik játszmában a fiatalabb játékosok is több lehetőséghez jutottak. A Vasas feljavult játéka és sok csere miatt azonban megtorpantunk egy kicsit. Egy szoros végjáték után sikerült az első mérkőzéslabdánkat győzelemre váltani.