Oldal kiválasztása

Nem ment el szó nélkül az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabda klubjának vezetése az együttes szombat esti teljesítménye mellett. A tabella negyedik helyén álló társaság nem a valós tudásához és az elvárásokhoz mérten játszott a Fatum-Nyíregyháza ellen, és 3:0 arányban kikapott. 

 

Ki lehet kapni egy jó csapattól, még saját otthonunkban is, de csak az utolsó pillanatig küzdve – áll az egyesület közleményében. – A hétfői edzés előtt egyeztettünk Sasa Nedeljkovic vezetőedzővel a helyzetről és a megoldás lehetőségeiről, és az a döntés született, hogy december 15-ig mindenki megmutathatja, hogy valójában mit tud és mit tesz a csapatért, az egyesületért. Az érintettek ezt követően ismét beszélnek majd a tapasztalatokról és az esetleges teendőkről.

Nehéz időszak vár a csapatra, hiszen az előttünk álló három hétben négy bajnoki összecsapás (sorrendben a Balatonfüred, a DVTK, az MTK és az UTE) mellett pályára lép a Challenge Kupa nyolcad-, majd remélhetőleg negyeddöntőjében is. A sikeres szerepléshez tiszta fejekre van szükség. A szezon előtt kitűzött célok nem változtak, de nem mindegy, hogy milyen játékkal és mekkora akarattal jut el odáig a társaság – zárta közleményét a KNRC.

Az elmúlt két évben egyébként elkényeztette híveit a Diamant, ugyanis a bajnokságban, a 2018/2019-es évadban mindössze 2 és a 2019/2020-as szezonban is csak 3 alkalommal hagyta el vesztesen a játékteret.

 

Csapatunk támogatója a Szerencsejáték Zrt.