Oldal kiválasztása
Már csak három hét, és munkába áll az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapata. Az előttünk álló napok is izgalmasan alakulnak majd, ugyanis a klub vezetői nem csak a játékoskeret megerősítésén fáradoztak az elmúlt időszakban, hanem több területen is igyekeztek szintet lépni.

ÚJ ARCULAT ÉS KABALAÁLLAT

A közeljövőben megújul az egyesület arculata, és a projekt egyik fontos eleme, hogy – szimpatizánsainkkal együtt – megtaláljuk a csapat kabaláját. Örömmel jelenthetjük be, hogy a pécsi állatkerttel közösen indul el a játékunk néhány napon belül, és mi is nagy izgalommal várjuk a végeredményt.

JEGYEK ÉS BÉRLETEK

Ugyancsak az új évad egyik változása lesz, hogy mérkőzéseinket már nem lehet belépőjegy nélkül megtekinteni. Vadonatúj otthonunk technikai felszereltsége, Extraliga-tagságunk és nemzetközi szereplésünk külön-külön is egy-egy érv volt a döntésünk meghozatala mellett, és hiszünk abban, hogy a kaposvári női röplabdacsapat immár olyan értéket képvisel, amely méltó lehet a támogatók, a partnerek és a folyamatosan gyarapodó közönségünk bizalmára is. Jegy- és bérletárainkat, kedvezményes lehetőségeinket és további akcióinkat hamarosan nyilvánosságra hozzuk. Azt sem titkoljuk, hogy nem „csak” egy mérkőzést, hanem sokkal többet szeretnénk adni azoknak, akik ellátogatnak majd hozzánk, és ennek apropóján több megállapodás is született eddigi és új partnereinkkel.
Friss hírekkel és információkkal folyamatosan jelentkezünk majd közösségi felületeinken és a médiában.