Oldal kiválasztása
Magabiztos győzelemmel rajtolt az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese a női röplabda NB I-ben: Zarka Péter tanítványai 3:0-ra verték a TFSE gárdáját a bajnokság első fordulójában.

Öt új szerzeménnyel a kezdőben vágott neki a kaposvári női röplabdacsapat a szezon első összecsapásának. A nyáron igazolt játékosok pedig igyekeztek is hozzátenni a magukét, a Testnevelési Főiskola elleni bajnokin. A szerb Iricanin vezérletével pillanatok alatt tíz pontos különbség alakult ki a két csapat között, a hazaiak pedig végül mindössze 9 pontot engedélyeztek a fővárosiaknak az első felvonásban. A második szettet már valamelyest jobban kezdte Herczeg Gyöngyi csapata, sokáig csak 2-3 pont volt a különbség. A szett közepén rendezte sorait Zarka Péter, a feljavuló játék pedig már 2:0-ás hazai vezetést eredményezett. A folytatásban a cserejátékosoknak is igyekezett lehetőséget biztosítani a Diamant mestere, akik hasonlóan eredményes játékot mutattak be a pályán. A szettet végül 25:10-re a mérkőzést pedig 3:0-ra nyerték a kaposváriak. Soha rosszabb kezdést.
1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem – TFSE 3:0 (9, 12, 10)
Kaposvár, 200 néző. V: Halász, Soltész
Diamant: Lutter L. 1, Iricsanyin 10, Harmath 8, Háfra 13, Araujo 13, Leidgeb 5. Csere:Csitári (liberó), Fábián 1, Kocsi, Kanizsai 1, Szívós 3, Horváth A. 1. Vezetőedző: Zarka Péter
TFSE: Németh J., Zgyerka-Édes 4, Czakó, Imreh 3, Csengeri G. 1, Villám 8. Csere:Dobrovits (liberó), Kolada, Poór 1, Verebes 1, Balabás 1. Vezetőedző: Herczeg Gyöngyi
Az eredmény alakulása. I. játszma: 8:2, 16:6, 21:6. II. játszma: 8:4, 16:7, 21:10. III. játszma: 8:3, 16:6, 21:8.
Zarka Péter: – Ma az volt a legfontosabb, hogy sikerrel vívjuk meg új csapatunkkal első tétmérkőzésünket. Örülök, hogy megvalósítottuk elképzeléseinket.
Herczeg Gyöngyi: – Több játékosunk is ezen a találkozón mutatkozott be az élvonalban. Nem volt könnyű a felkészülésünk, de mindent megteszünk azért, hogy felvegyük a versenyt a riválisainkkal.