Oldal kiválasztása
Hazai mérkőzésekkel kezdődött meg a kaposváriak számára az alapszakasz második köre a női röplabda NB II Nyugati csoportjában. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21-es együttese, csakúgy, mint szeptemberben, idegenben, ezúttal is 3-0-ra verte a haladás hasonló korosztályát.

Az első szett sorsa csak a ráadásban dőlt el, és a jól küzdő vasiak a második, majd a harmadik játszmába is tisztesen helytálltak a tartalékos házigazda ellen. A RÖAK-Sport36 csapata a dobogós székesfehérváriakat látta vendégül, és az első szett megilletődöttsége után ügyesen teljesített a küzdőtéren. A lányok a vereség ellenére is dicséretet érdemeltek a lefújás után.
Női röplabda NB II, nyugati csoport, 10. forduló
1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21 – Haladás-Szombathely U21 3:0 (27, 21, 22)
Kaposvár, Kodály iskola. V.: Szabó A., Sántosi P.
Kaposvár: Hock, Kalmár, Hegyi, Béres, Váldi, Zsom. Csere: Rucz (liberó), Wágner, Szerecz, Udvarácz. Edző: Szelle Dóra, másodedző Duduka Ingrid.
Szelle Dóra: Helyenként jó játékot mutatva nyertünk 3:0 arányban. Készülünk a következő mérkőzésre.
RÖAK-Sport36 Kaposvár – Székesfehérvári MÁV Előre SC 0:3 (-12, -18, -20)
Kaposvár, Kodály iskola. V.: Mezei Z., Kiss Z.
Kaposvár: Witz, Vajda, Nagy R., Rák, Koczka, Száraz. Csere: Nagy E. (liberó), Bába, Grábner, Matesz, Sólyom. Edző: Sántosiné Oláh Edit.
Sántosiné Oláh Edit: Az ellenfél erőltetett tempót diktált már a mérkőzés elejétől, mellyel sajnos nem tudtunk lépést tartani. A második szettben kicsit lassítani tudtuk a játékot, több látványos labdamenetben is partiban voltunk. Szép labdamenetek, támadó jellegű nyitások és okos támadások jellemezték a játékot. Összességében jó meccs volt, küzdöttek a lányok, a vereség ellenére dicséret illeti őket.