Oldal kiválasztása
Nem jutott sikerélmény a kaposváriaknak a női röplabda NB II nyugati csoportjának 13. fordulójában. A RÖAK-Sport36 együttese hazai pályán kapott ki három szettben a szombathelyi SzoESE gárdájától, az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21-es alakulata pedig a bajnokesélyes Pécs otthonában szenvedett vereséget.

Női röplabda NB II., nyugati csoport, 13. forduló

PTE-PEAC – 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21 3:0 (17, 19, 27)
Pécs. V.:

Diamant: Kalmár, Béres, Hegyi, Váldi, Hock, Zsom. Csere: Rucz (liberó), Wágner, Udvarácz, Szerecz. Edző: Szelle Dóra, másodedző Duduka Ingrid.
Szelle Dóra: A „változatosság kedvéért” ezen a találkozón is mellőznünk kellett egy alapemberünket, Mészáros Zsófia betegség miatt nem tudott a csapattal tartani Pécsre. Ezek után ismét egy új felállásban kellett játszanunk. Büszke vagyok a lányokra, mert megmutatták, hogy szívvel-lélekkel küzdve, képesek megnehezíteni egy bajnokaspiráns csapat dolgát is.

RÖAK-Sport36 Kaposvár – Szombathelyi ESE 0:3 (-19, -8, -19)
Kaposvár, Kodály iskola. V.: Barabás, Selega.
RÖAK: Nagy R., Száraz, Bába, Matesz, Witz,Vajda. Csere: Nagy E. (liberó), Grábner, Sólyom, Koczka, Ékes. Edző: Sántosiné Oláh Edit.
Sántosiné Oláh Edit: Sajnos nem sikerült az első fordulóban elszenvedett vereségért visszavágni. Értékelhetetlen mérkőzés, amit nagyon gyorsan el kell felejteni!