Oldal kiválasztása
Egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a kaposváriak a női röplabda NB II nyugati csoportjában a 16. fordulót. A RÖAK-Sport36 együttese a listavezető Balatonfüred otthonában, az első és a második játszmában tisztesen helytállt, végül aztán érvényesült a papírforma. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21-es alakulata, csakúgy, mint novemberben, a fővárosban, most is legyőzte a Vasas Óbuda juniorjait. A kaposvári fiatalok a negyedik, a RÖAK-Sport36 tagjai pedig a hatodik helyről várják a hajrát.

Női röplabda NB II., nyugati csoport, 16. forduló

1.MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21 – Vasas Óbuda U21 3:1 (19, -13, 15, 22)
Kaposvár, Kodály iskola. V.: Halász E., Soltész.
Diamant: Kalmár, Mészáros, Hegyi, Váldi, Hock, Zsom. Csere: Rucz, Wágner (liberók), Ullrich, Szöllősi, Béres, Fehér, Szerecz. Edző: Szelle Dóra, másodedző Duduka Ingrid.
Szelle Dóra: Gratulálok a lányoknak a győzelemhez.
Szent Benedek Balatonfüred – RÖAK-Sport36 Kaposvár 3:0 (15, 18, 10)
Balatonfüred. V.: Varjasi, Hóbor.
RÖAK: Csitári, Sólyom, Bába, Tóth E., Witz, Vajda. Csere: Nagy E. (liberó), Száraz, Orczi. Edző: Sántosiné Oláh Edit.
Sántosiné Oláh Edit: Nem borult a papírforma, az első és a második szettben próbáltunk lépést tartani a jobb játékerőt képviselő hazaiakkal. Látványos, hosszú labdamenetek, majd buta hibából adódó befejezések váltogatták egymást. A harmadik szettre elfogytunk, nem tudtunk a támadó nyitásainkból pontot szerezni. Folytatás szombaton, hazai pályán a Budaörs ellen.