Oldal kiválasztása
A Haladás és a Budaörs juniorjai után a Vasas Óbuda U21-es korosztályát is idegenben verte meg az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia együttese a női NB II Nyugati csoportjában. Szelle Dóra és Duduka Ingrid tanítványai az első két szettet magabiztosan nyerték a fővárosban, majd szépített a házigazda. A negyedik játékrész újra a somogyiaké volt, akik így igen értékes három ponttal gazdagodtak. A mezőny másik somogyi csapata, a RÖAk-Sport36 a városi sportcsarnokban látta vendégül a bajnokesélyes Balatonfüredet, és nem sikerült borítani a papírformát. A három külföldi játékossal felálló Veszprém megyeiek a vártnál is biztosabban győztek 3:0 arányban, 59 perces találkozón.
Női röplabda NB II, Nyugati csoport, 7. forduló
Vasas Óbuda 21 – 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21 1:3 (-18, -8, 15, -21)
Folyondár u. V.: Varga A., Vári P.
Kaposvár: Kalmár, Mészáros, Ullrich, Hock, Hegyi, Béres. Csere: Rucz, Wágner (liberók), Zsom, Váldi, Fehér, Szerecz, Udvarácz. Edző: Szelle Dóra, másodedző Duduka Ingrid.
Szelle Dóra: Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! A második szett után hullámvölgybe kerülünk, de dicséretes, hogy önmagunkon átlépve, fel tudtunk innen állni.
RÖAK Sport36 Kaposvár – Szent Benedek Balatonfüred 0:3 (-14, -10, -19)
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 50 néző. V.: Vári, Filibér.
Kaposvár: Nagy R., Vajda, Bába, Szelle, Witz, Koczka. Csere: Száraz (liberó), Tóth E., Matesz, Sólyom, Grábner, Orczi. Edző: Sántosiné Oláh Edit.
Sántosiné Oláh Edit: Az első és a második játszmában megilletődötten, mélyen a tudása alatt játszott a csapat. A harmadik szettre, kicsit felébredve, javuló mezőnymunkával és támadójátékkal tudtuk megnehezíteni az ellenfél dolgát.