Oldal kiválasztása

Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzése előtt áll az NB I-es kaposvári női röplabdacsapat.

kiutemcm

Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese továbbra is a nyolc közé jutásért küzd, ehhez mindenképpen meg kell verni a jó erőkből álló Újpestet. A rangadó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Közeledik az alapszakasz hajrája, megkezdődött a számolgatás a női röplabda élvonalban is. A 16 ponttal a kilencedik helyen álló kaposváriak még bizakodnak: annyira szoros a középmezőny, hogy két győzelemmel akár három helyet is előreléphetnek. Ez pedig elég lenne a nyolc közé jutáshoz. A lányok már hetek óta nem nyertek mérkőzést, de a legutóbbi, idegenbeli találkozón biztató volt a játékuk.
– Minden meccs fontos, de ez a kettő, amely előttünk áll, kifejezetten fontos, ezt a lányok is tudják. Még van esélyünk a nyolc közé kerülésre, de ehhez bizonyítani kell a pályán. A Békéscsaba meccs előtti mérkőzéseken elég hullámzó volt a teljesítményünk. A BSE ellen például nyert helyzetből kikaptunk. Úgy érzem, Békéscsabán, idegenben, a második, harmadik szettben jól teljesített a csapat, Kondor Tímea hiányában is. Ha Timi ott lett volna, talán többre is képesek lehettünk volna, de elégedett voltam. Itt, most, a hazai mérkőzésen végig koncentrálni kell, hogy hozni tudjuk a győzelmet – mondta honlapunknak Pálfy Marianna vezetőedző.
A Diamant csapatkapitánya, Kondor Tímea időközben felépült deréksérüléséből, így a héten már együtt edzett a társaival.
– Én már teljesen jól érzem magam, és remélem, a hétvégén már tudok játszani. Az Újpest ellen sorsdöntő mérkőzésünk lesz, igyekszünk mindent kihozni magunkból, és a győzelemre törekedni. Újpesten sikerült nyernünk egy elég nehéz mékőzésen, 3-2-re. Szeretnénk ezt megismételni, de most 3-0-s vagy 3-1-es győzelemre számítok – fogalmazott Kondor Tímea.
A Diamant-Újpest találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ezúttal is ingyenes.