Oldal kiválasztása
Egy fejezet lezárult, de egy új rögtön el is kezdődött Vajda Tamás életében. A kaposvári sportember tizenöt év játék után felhagyott az aktív röplabdával, de az új évadban is ott lesz majd a sportág közvetlen közelében, ugyanis az 1. MCM-Diamant Kaposvári Női RC Extraligás együttesének egyik másodedzőjeként folytatja pályafutását.
A 25 esztendős, kereken két méter magasra nőtt Vajda a Fino együttesében centerként kapott lehetőséget, és ötszörös magyar bajnoknak vallhatja magát.
– Az aktív sportot a gerincsérülésem miatt hagytam abba, amire jelenleg nincs panasz, de sok gondolkodás után úgy döntöttem, hogy hosszú távon inkább az egészséget helyezem előtérbe. Nagyon örültem a női klub megkeresésének, és nem sokat gondolkodtam a döntésen. Évek óta szemtanúja vagyok a csapat fejlődésének, ami nagyon tetszik. A céljaim, hogy beilleszkedjek, és jól végezzem a munkám, továbbá, hogy a csapat jó eredményeket érjen el itthon és a nemzetközi porondon is, amire úgy gondolom minden esély meg is van – nyilatkozta a stáb új tagja, Vajda Tamás, aki az elmúlt években a fiú utánpótlásban már tevékenykedett mentorált edzőként. A fiatal szakembernek jó munkát és sok sikert kívánunk, immár a női szakágban.
Sasa Nedeljkovc vezetőedző másik segítője, Böcz Dávid immár második szezonjára készül a Diamant-lányokkal, ezekben a napokban pedig a magyar női röplabda válogatott másodedzőként az olaszországi Universiádén tartózkodik.