Oldal kiválasztása
Kettős röplabdás rangadót rendeznek pénteken délután a Kaposvár Arénában! A program 17 órakor kezdődik a Fino férficsapatának Vegyész RC Kazincbarcika elleni összecsapásával, 19.30 órai kezdettel pedig az 1. MCM-Diamant hölgykoszorúja méri össze az erejét az UTE gárdájával.
A kaposvári lányok három fordulóval az alapszakasz vége előtt 4 pontos előnnyel vezetik a tabellát a Nyíregyháza előtt, és ahhoz, hogy tovább őrizzék ezt a kiemelkedő pozíciót, fontos lenne a győzelem a fővárosi lila-fehérek ellen. A két csapat ebben az évadban már kétszer találkozott egymással, és mindkét alkalommal Tálasék örülhettek a lefújás után.
A Fino-fiúk néhány héttel ezelőtt, Kazincbarcikán tudtak nyerni, és a riválisok eredményei úgy alakultak, hogy kiemelten fontos mérkőzéssé lépett elő a pénteki derbi. Ha a kaposváriak megszerzik a fontos pontokat, akár még az első hely sem lenne elérhetetlen a rájátszás kezdetére, de a sokat érő második pozíció mindenképpen elérhető közelségbe kerülne.
A két kaposvári klub közösen készül a dupla-derbire, a felnőtt jegyek 1500, a diák és a nyugdíjas belépők pedig 750 forintba kerülnek majd, vagyis a megszokott ár másfélszereséért két jó meccset is megtekinthet majd a közönség.