Oldal kiválasztása

Öt kategóriában összesen 35 csapat lép pályára a jövő hétfőn kezdődő 12. Intersport Ifjúsági Sportfesztivál nemzetközi röplabdatornáján. A kaposvári torna történetében most nevezett a legtöbb együttes ebben a sportágban, és a népes mezőnyben az U18-as korosztályban ott lesz a magyar és a grúz fiú válogatott is. A Kaposvári Röplabda Akadémia növendékei ezúttal is felmérhetik, mennyit fejlődtek az elmúlt időszakban.

A leányok az U10, az U12, az U14 és az U16-os korosztályban küzdenek majd, a fiúk pedig az u18-as korcsoportban meccselnek egymással. A legkisebbeknél három törtök együttes is pályára lép, a 14 évesek között pedig lett és lengyel alakulat is feltűnik majd. A legtöbb csapatot, szám szerint tizenkettőt, az U12-es kategória jegyzi. A fiúknál izgalmas csatát ígér a magyar és a grúz korosztályos válogatott találkozója július 18-án, hétfőn 15 óra 30 perces kezdettel az Élelmiszeripari iskola sportcsarnokában.
A Kaposvári Röplabda Akadémia fiataljai délelőttönként, a kaposvári Virágfürdő strandröplabda pályáin készültek fel a megmérettetésre, és noha jól tudják, hogy ez egy fesztivál, szeretnének minél eredményesebben szerepelni.
A nemzetközi torna mérkőzéseinek az Élelmiszeripari és a Kodály tornaterme ad otthont; hétfőtől péntekig egymást érik a mérkőzések, a döntőket pénteken rendezik majd.
A torna pontos programját az alábbi linkre kattintva találják meg:
youthvolleyballfestival.org