Oldal kiválasztása
Nincs megállás: a szerda délutáni, emlékezetes Magyar Kupa-negyeddöntő után pénteken 18 órától már bajnoki mérkőzés vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttesére a városi sportcsarnokban. Miklai Zsanették az NB I-es mezőny második feléhez tartozó Diósgyőr gárdáját látják vendégül, és szeretnék győztesen elhagyni a játékteret.
Sasa Nedeljkovic lányai a hétközi kupameccsen nagyot küzdöttek napjaink egyik legerősebb magyar csapata, a Nyíregyháza ellen, és ugyan 3-1-re kikaptak, a szettek alakulásából egyértelműen látszik, hogy mindent megtettek a jó eredmény eléréséért. A bajnokságban azonban még tart a győzelmi széria, és a Diamant pénteken szeretné behúzni zsinórban a 12. meccsét is.
Az élvonalban újonc borsodiak eddigi szereplése elmarad az előzetesen vártaktól: a DVTK az eddigi 11 bajnoki találkozójából mindössze négyet nyert meg és hét alkalommal vesztesen jött le a pályáról. A csapat fájó vereséget szenvedett hazai pályán a Budaörstől,a sereghajtó TFSE együttesét pedig kínkeservesen gyűrte le 3:2 arányban. Toma Sándor tanítványai a legutóbbi fordulóban viszont nyertek: a fővárosi Palota RSC-t múlták felül négy szettben. A Diósgyőr egyik kulcsjátékosa nem ismeretlen a kaposvári szurkolók előtt: Sitkey Mariann az elmúlt két évben a Diamant együttesét erősítette, ráadásul ő volt a csapat kapitánya. A center most visszatér a somogyi megyeszékhelyre.