Oldal kiválasztása

Ilyen bemutatkozásról álmodtak a kaposvári lányok: első hazai mérkőzésüket 3:0 arányban nyerték meg a Veszprém ellen…

121009kep

…, ráadásul a saját nevelésű, középiskolás fiatalok is játéklehetőséget kaptak Pálfy Marianna vezetőedzőtől.

Már a kezdés előtt garantált volt a jó hangulat: a lányok körében osztatlan sikert aratott új partnerünk, a Toti Sport meze, és a szép szerelésben a játék is nagyobb kedvvel ment… A találkozó előtt a csapat eddigi névadó támogatója kért szót:
– Az egyesület vezetőivel abban állapodtunk meg a nyáron, hogy ha találnak olyan támogatót, aki hajlandó hasonló összeget áldozni a csapatra, mint korábban mi, akkor lemondunk a névhasználati jogról. Ez nem azt jelenti, hogy a cégünk kivonul a kaposvári röplabdasport támogatásából: továbbra is teljes mellszélességgel állunk a női röplabda mögött. A nevet azonban már nem mi adjuk, hanem az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft., amelynek szeretnénk megköszönni, hogy beszállt a női röplabdasportba is az eddigi röplabda-tevékenysége mellett – mondta a BITT Kft. ügyvezetője, Tálos Krisztián.
– Az a 15 év, amit a cég beletett a női röplabdasportba, elsősorban az utánpótlás érdekében, hogy működjön a női röplabda, elismerésre méltó. A nyáron új helyzet alakult ki, változtatni kellett, hogy a megbízható működés feltételei biztosítottak legyenek – tette hozzá az egyesület örökös tiszteletbeli elnöke, Czipó Ervin.
Nos, az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese újból bebizonyította, hogy jó úton jár. Az egységes játék és a lelkesedés meghozta a várt sikert, és reméljük, a nehéznek tűnő folytatásban is lesz majd okunk az örömre.