Oldal kiválasztása

Korábbi ígéretünkhöz híven újabb két darab, négynapos, két főre szóló utalványt sorsoltunk ki a Diamant Hotel**** Szigetközbe azon szurkolóink között, akik bérletet vásároltak a 2020/2021-es évad hazai mérkőzéseire. A Diamant keretének egyik fiatal tehetsége, Hegyi Bianka volt segítségünkre, aki SÓLYOM GÁBORNÉ és HALGATÓ ZSOLT nevét húzta ki. A nyerteseknek gratulálunk, és rövid időn belül értesítjük őket a részletekről.

Ahogy már korábban jeleztük, azok a szurkolók, akik megváltották alapszakasz-bérletüket a 2020/2021-es évadra, ingyen tekinthetik majd meg az alapszakasz mérkőzéseit a 2021/2022-es évadban, és grátiszként az izraeliek elleni nemzetközi kupa-találkozónkat is láthatják az Arénában. Mindössze annyit szeretnénk kérni, hogy 2021. szeptember 15-ig erősítsék meg meccs-látogatási szándékukat az info@knrc.hu címen, hogy elkészíthessük az új bérleteket. Köszönjük!

A Diamant Hotel**** egy 4000 m2 alapterületű épületegyüttes, ami egy 5 hektáros vízparti területen helyezkedik el. A szállodában 55 elegáns kialakítású, baba- és gyerekbarát szoba áll rendelkezésükre.

https://www.youtube.com/watch?v=D1rfGGDUFro&t=4s