Oldal kiválasztása

Csakúgy, mint októberben, a somogyi megyeszékhelyen: a fővárosban is 3:1 arányban nyert az UTE az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese ellen a női röplabda NB I-ben.

141012ki

A kaposváriak az első szett elvesztése után játékba lendültek, de a harmadik és a negyedik játszma végén sem tudtak biztató helyzetből felülkerekedni. A lilák 91 perces csata végén kerekedtek felül.

Nagy lehetőséget szalasztottunk el – kezdte értékelését Kovács Balázs megbízott edző, aki Mészáros Pétert helyettesítette a fővárosi találkozón. – Miután az első szettben a pesti dugó miatti késő érkezés után kicsit „bennmaradtunk a buszban”, a folytatásban többször is úgy tűnt, hogy kezünkben lehet a meccs. Bár a negyedik szett végén, miután 20:24-ről ki tudtunk egyenlíteni, majdnem visszajöttünk a meccsbe, de végül nem tudtuk befejezni ezt a játszmát sikerrel, így pont nélkül utaztunk haza. Jól megnyitottuk őket, a blokkok is működtek és a mezőnymunkával is elégedett voltam. Az újpestiek most nem tudtak úgy megnyitni minket, mint az októberi, kaposvári találkozón.”

Folytatás vasárnap 16 órától a kaposvári városi sportcsarnokban, a Nyíregyháza ellen.

UTE – 1. MCM-DIAMANT KAPOSVÁRI EGYETEM 3-1 (13, -16, 22, 24)
Budapest, Megyeri ú., 100 néző. V.: Horváth M., Csikós.
Diamant: Jenei, Rák, Szívós I., Szombathelyi K., Horváth A., Harmath. Csere: Fáth (libero), Kőszegi, Pedranzini. Megbízott edző: Kovács Balázs.