Oldal kiválasztása

Az NB I-ben szereplő Diamant együttesének tagjai a Csiky Gergely Színház meghívásának eleget téve együtt nézték meg a Hannibál tanár úr című darab bemutató előadását.

1213 csapat

Rátóti Zoltán igazgató személyesen köszöntötte az NB I-es kaposvári röplabdás lányokat a színház legutóbbi bemutatóján.
– Nagy dolog, hogy a város élcsapatai eljönnek hozzánk, adják a nevüket a kezdeményezésünkhöz, és támogatnak minket – mondta a Csiky Gergely Színház igazgatója.
A lányok ugyanis – a többi kaposvári kiemelt egyesület tagjaihoz hasonlóan – csatlakoztak a színház kilométer-faló akciójához, és virtuális módon gyűjtöttek forintokat a színház javára egy kis spinning segítségével.
– Mi is egy csapat vagyunk, a Csiky Gergely Színház is egy csapat, de nem pontra vagy gólokra játsszuk a mérkőzéseinket, és a miénk sokkal relatívabb szakma, mint a sportcsapatoké. Ki vagyunk téve a közönség szeszélyének, igényének. Hasonló érzéseket élünk át, mint ők a küzdőtéren, csak mi a színpadon – mondta a Csiky Gergely Színház sajtóreferense, Hornung Gábor.
A Diamant együttesének tagjai ezúttal otthon hagyták a mezt, és együtt töltötték a premier estéjét. Elkísérte őket a névadó támogató 1. MCM Kft. tulajdonos-tanácsadója, a Kaposvári Röplabda Akadémia elnök-asszonya, Horváth Éva is.
– Nagyon-nagyon örültünk a meghívásnak, és várjuk már az előadást, és a spinninget a szünetben. Erősíti a közösséget, nagyon összetartja a csapatot a közös programok szervezése – mondta Fekete Mercédesz, a Diamant fiatal játékosa.
A Diamant-lányok ezek után elfoglalták helyüket a nézőtéren, és megnézték a Hannibál tanár úr című kétfelvonásos darabot.