Oldal kiválasztása

A FATUM Nyíregyháza együttesét látja vendégül szombaton 19.45 órakor az 1. MCM-Diamant Kaposvár az arénában. A somogyiak az előző fordulóban a Békéscsaba ellen léptek pályára, s a mérkőzésen látványos és ponterős játékkal tűnt ki a csapatból Dubravka Djurics. A szerb centere 16 egységig jutott, és a pontos támadások mellett remek blokkokat is láthattunk tőle. A somogyiak ugyan végül 3–2-re kikaptak egyik legnagyobb riválisuktól, a mutatott játék azonban egyre biztatóbb a nehéz folytatás előtt.

– Minden egyes mérkőzésen igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból, és azt hiszem, bárhogy is játszom, mindig lehet még jobban teljesíteni – fogalmazott a röplabdázó a Magyar Röplabda Szövetség honlapján. – Ez a szezon erősebb, mint a legutóbbi. Rengeteg komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékos van a mezőnyben. Mindenki küzd a trófeá(k)ért, így nem lesz könnyű jó eredményt elérni, alaposan meg kell dolgozni a sikerért.
Szombaton este következik egy újabb rangadó, ezúttal a nyírségiek ellen.

– Ellenük is kemény összecsapásra számítok – tette hozzá –, nagyon jó játékosaik vannak, de ismerjük őket. Amikor olyan csapatokkal játszunk, mint a Békéscsaba, a Vasas vagy éppen a FATUM, a győzelem esélye mindig 50-50 százalék. Mindegyik gárda a legfelsőbb szinten van, sokszor csak apró dolgok döntik el, végül melyikünk kerekedik felül. Nagyszerű otthonunkban, a Kaposvár Arénában természetesen szeretnénk nyerni ellenük.

Már a második szezonját tölti Kaposváron a szerb center.
– Tavaly megszerettem ezt a várost és annak nyugalmát is – hangsúlyozta Dubravka Djurics. – Sok jó emberrel találkoztam és számomra ez a fontos. Remélem, ez a vírushelyzet hamarosan megoldódik, s minden visszakerül a régi kerékvágásba.

 

 

Csapatunk támogatója a Szerencsejáték Zrt.