Oldal kiválasztása
Az egyenlítés reményében lép pályára szombaton az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata a városi sportcsarnokban az Újpest ellen. A találkozó szokatlan időpontban, 14 órakor kezdődik majd.
Az 5-8. helyekért kiírt rájátszás első mérkőzését a fővárosban 3-1-re nyerték a lilák, és ha újból ők hagyják el győztesen a játékteret, akkor véget is ér az egyik fél második sikeréig tartó párharc. A kaposváriak szerdán este felemás teljesítményt nyújtottak, a meccs második felében mutatott játék azonban biztató lehet a hétvégére. A két csapat ebben az évadban eddig mindig legalább négy szettet váltott egymással, így izgalmas összecsapás várható most is.
– A lányokon érzem, hogy nagyon vágynak a jobb helyezésre, a győzelemre, ezt érzem rajtuk az edzéseken is. Várják már a mérkőzést, és remélem, egy igazán szép eredményt érünk el. Pénteken délután újból kielemezzük a fővárosiak játékát, illetve ismét átbeszéljük, mire kell odafigyelnünk. Bízom a sikerben – mondta Zarka Péter vezetőedző.
A találkozó szombaton 14 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.