Oldal kiválasztása
Gigászi csata után szenvedett vereséget az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB I-es együttese a pontvadászat 3. fordulójában. Formálódó csapatunk a három válogatottal felálló gödöllőieket látta vendégül a városi sportcsarnokban, és mindhárom szettet két ponttal bukta el.
A Jászberény elleni pénteki meccset követően vasárnap újabb bajnoki várt a Diamant-lányokra a Gödöllő ellen. A vendégek szombat este még a Budaörs otthonában léptek pályára, ez azonban nem látszódott a játékukon. Hamar négypontos előnyre tettek szert, Zarka Péter csapata azonban fokozatosan ledolgozta hátrányát, Szívós ásznyitása után pedig már 23-23 állt az eredményjelzőn. Ezután öt lehetősége is volt a hazaiaknak, hogy behúzzák a szettet, a végén azonban a gödöllőiek örülhettek
A második felvonás elején bekezdett a válogatott játékosokkal felálló vendégcsapata, ötpontos előny viszont nem tartott sokáig. A kaposváriak előbb egyenlítettek, majd 18-16-ra meg is fordították az eredményt. A szett hajrájára azonban összekapták magukat a vendégek, akik 2-0-ra módosították az állást.
A harmadik játékrész elején nekiugrott ellenfelének a kaposvári csapat, melynek köszönhetően 8-2 volt az eredmény az első technikai szünetben. Ezután belealudtak a meccsbe a Diamant-lányok és pillanatok alatt 8-8-ra módosult az állás. Széles jó szervája után már a Gödöllő vezetett, nem sokkal később pedig négyre nőtt a differencia. Zarka Péter cserékkel próbálta felrázni övéit, Héri Sára pedig két gyors ponttal hálálta meg a bizalmat. A különbség viszont nem akart tartósan csökkenni a két csapat között, így a harmadik szettet is két ponttal bukta el az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese.
1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Gödöllői RC 0-3 (-33, -25, -23)
Kaposvár, 300 néző. Vezette: Mezei Z., Éva T.
Diamant: Araujo 21, Sitkey 5, Korniss 5, Rák 12, Szívós 5, Bagyinka 3. Csere: Kanizsai (libero), Csitári (libero), Héri 2, Pintér, Horváth A. Vezetőedző: Zarka Péter.
Gödöllő: Nagy K. 6, Takács D. 12, Czina 13, Szabó A. 18, Radomszki 3, Széles 15. Csere: Nagy Zs., Nagy A. Vezetőedző: Borkovits Zoltán.
Az eredmény alakulása. I. játszma: 7:8, 14:16, 17:21, 25:24. II. játszma: 4:8, 14:16, 21:18. III. játszma: 8:2, 13:16, 17:21.