Oldal kiválasztása
Komoly várakozás előzi meg a kaposvári röplabdás lányok szombati rangadóját. A 13 forduló után listavezető 1. MCM-Diamant együttese azt a Vasast látja vendégül, amely ezekben a hetekben a Bajnokok Ligája főtábláján szerepel, szerdán bejutott a Magyar Kupa döntőjébe, a bajnoki tabellán pedig a harmadik helyet foglalja el.
A fővárosiak keretében magyar válogatott játékosok és külföldi klasszisok egyaránt találhatók. A kaposváriak célja a szépen gyarapodó szurkolótábor előtt a győzelem megszerzése.
– Az MTK elleni meccs befejeztével már mindenkinek a Vasas elleni forduló járt a fejében. Igaz, idegenben sikerült győzelmet aratnunk, de ebből semmi következtetést nem lehet és nem is szabad levonni, hiszen látszik, hogy a bajnokság második felében minden csapat rátesz egy lapáttal és nem adja könnyen magát. Ez igaz ránk is, karácsony óta mi is rápakoltunk, nem csak ezen a héten, hanem korábban is már jól dolgoztunk és szombaton itt az ideje, hogy ezt meg is mutassuk. A Vasas nagyon stabil, pontos játékot játszik, jól mezőnyözik, jól szervál, de mi minden energiánkkal és tudásunkkal azon leszünk, hogy megtörjük őket – fogalmazott a kaposváriak csapatkapitánya, a több mint 100-szoros válogatott feladó, Tálas Zsuzsanna, aki annak idején éppen a Vasas színeiben érte el első nagy sikereit.
A nagy érdeklődéssel várt összecsapás szombaton 18 órakor kezdődik a Kaposvár Arénában.