Oldal kiválasztása
Remek hétvégét zártak a kaposvári női röplabdacsapatok: az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem az NB I-ben könyvelhette el második győzelmét, az NB II-ben pedig ugyancsak játszmavesztés nélkül zsebelte be a három bajnoki pontot két együttesünk. Az ötödik fordulóban az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21-es korosztálya Budaörsön vendégszerepelt, és magabiztosan verte a helyi juniorokat, a RÖAK-Sport36 csapata pedig hazai környezetben, a Veszprém ellen szerezte meg első győzelmét.
Női röplabda NB II., nyugati csoport, 5. forduló
Budaörsi DSE U21 – 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21 0:3 (-18, -19, -20)
Budaörs. V.: Gyulai, Mocsnik.
1.MCM-Diamant: Kalmár, Mészáros Zs., Hegyi, Szőllősi, Ullrich, Zsom. Csere: Rucz, Wágner (liberók), Hock, Szerecz, Fehér, Béres. Edző: Szelle Dóra.
Szelle Dóra: Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Nehezen sikerült felvennünk a játék ritmusát, de saját magunkon túllépve, végül sikerült hozni a mérkőzést. Örülök, hogy mindenki játéklehetőséghez jutott. Készülünk a következő meccsünkre.
RÖAK-Sport36 Kaposvár – Veszprémi SC 3:0 (21, 15, 11)
Kaposvár. V.: Dunszt, Csikós.
RÖAK: Grábner T., Rák R., Koczka A., Matesz, Witz V., Vajda E. Csere: Nagy E., Száraz B. (liberók), Sólyom B., Bába M. Megbízott edző: Zarka Péter.
Zarka Péter: A veszprémi ellenfelet jó nyitásokkal sikerült megtörni. Lelkes mezőnymunkával kivédekeztük az ellenfél támadásait, ennek segítségével hatékonyan tudtak pontokat gyűjteni az ütők a jól előkészített feladásokból. Jó hangulatú mérkőzésen megszerezte első győzelmét az újonc NB II-es kaposvári csapat. Gratulálok a lányoknak!