Oldal kiválasztása

Igazi testvérpárharc szemtanúi lehetnek azok, akik kilátogatnak vasárnap a Diamant-lányok Vasas elleni mérkőzésére.

0 rop

Egymás ellen lépnek pályára ugyanis a Szombathelyi-ikrek. mi pedig titkon reméljük, hogy a mérkőzés után a kaposvári csapatot erősítő Kitti lesz majd az elégedettebb.

A múlt heti békéscsabai kirándulás után, újabb komoly mérkőzés vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB 1-es röplabdacsapatára. Rák Rebekáék ezúttal hazai pályán próbálják meg borítani a papírformát a tavalyi kupagyőztes Vasas ellen. Könnyű dolguk azonban biztosan nem lesz.
„Jó csapatnak tartom a Vasast, mint a miénket, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogunk mindent megtenni, hogy szettet lopjunk és pontot raboljunk a mérkőzésen. Múlt héten és ezen a héten is keményebb edzésekkel készültünk kicsit, mivel az előző és mostani meccsen is mi vagyunk az esélytelenebbek, így egy kicsit kihasználtuk ezt a két hetet” – mondta Rák Rebeka csapatkapitány.
A meccs pikantériája lesz a Szombathelyi-ikrek külön meccse. Kitti június óta erősíti a Diamant csapatát, így kaposváriként az első meccsére készülhet testvére ellen.
„Nekem ez az egyik presztízs meccsem, a másik ugye az UTE elleni, ami már volt. Nagyon várom, mindig várom, különösképp azért, mert a tesóm ellen tudok játszani. Úgyhogy már készülök fejben, lelkileg, mindenhogy, hogy ellene kell játsszak” – nyilatkozta Kitti.
Szombathelyi Szandra is a nyáron érkezett régi-új csapatához. Ő egy kicsit nyugodtabban tekint a testvérpárharc elé.
„Igazából ez már nem az első alkalom, már évek óta így szokott történni, mivel már én 18 évesen elkerültem az otthoni nevelőegyesülettől. Onnantól kezdve igazából mindig farkasszemet néztünk egymással a pályán ilyenkor, úgyhogy szerintem ezt már megszoktuk” – mondta Szandra.
A Vasas elleni mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, és a belépés ezúttal is ingyenes lesz.