Oldal kiválasztása

Tisztesen helytállt, de a 3-0-ás vereséget nem tudta elkerülni a kaposvári női röplabdacsapat a bajnoki címvédő Vasas Óbuda otthonában az újesztendő első NB I-es bajnoki mérkőzésén.

kimcmvasas121022

A fővárosiak 62 perc alatt harcolták ki sikerüket.

A nyolc közé jutásért küzdő somogyi lányok az esélytelenek nyugalmával léptek pályára a bajnok otthonában. A Vasas csapata már a találkozó elején kézbe vette az irányítást, és végig vezetve szerezte meg a játszmagyőzelmeket. A kaposváriak nem adták fel, jól küzdöttek, szép villanásaik voltak, a harmadik játékrészben pedig közel álltak ahhoz, hogy igazán szoros eredményt érjenek el. Horváth Zsófia ügyesen forgatta a csapatot, Kondor Tímea és Pintér Zsanett pedig a támadások befejezésében jeleskedett.

– Hullámzóan teljesítettünk, még jobb összpontosítással akár még szorosabb lehetett volna az eredmény. Ez volt az év első mérkőzése, így a látottak alapján, összességében nem lehetünk elégedetlenek – összegzett Pálfy Marianna vezetőedző.

Folytatás vasárnap 16 órától, hazai pályán, a BSE elleni rangadóval. A lányok várják a szurkolókat.

Vasas Óbuda – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 3-0 (17, 15, 20)
Budapest, 200 néző. V.:Nagy L., ifj. Szabó.
Kaposvár: Horváth Zs., Pintér Zs., Harmath Zs., Kondor T., Szívós I., Récsei. Csere: Csitári (libero), Duduka. Vezetőedző: Pálfy Marianna.