Oldal kiválasztása
Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Női Röplabda Club Extraligás csapata a Magyar Röplabda Szövetség döntése értelmében a következő évadban is ott lehet az európai kupa-porondon: az elmúlt évhez hasonlóan a Challenge Kupában méreti majd meg magát a társaság.
– A döntést az elmúlt hetekben hosszas egyeztetések előzték meg, mi azonban már előre jeleztük, hogy a bajnokság felfüggesztésekor az Extraligában elfoglalt első helyezésünk ellenére – bármi is történjék – még nem állunk készen egy esetleges Bajnokok Ligája-indulásra. Ezt diktálta a józan ész, a klub jelenlegi helyzete, felépítése és anyagi háttere. De bízunk benne, hogy az előttünk álló években ez az álmunk is valóra válik majd – mondta a klub újabb nagy sikerével kapcsolatban Orosz Ferenc ügyvezető-elnök.
Mint ismert, Sasa Nedeljkovic vezetőedző tanitványai tavaly ősszel, történetük során először szerepelhettek az európai porondon, és a Challenge Kupában a török Türk Hava Yollari gárdájával vívtak emlékezetes párharcot. A Kaposvár Arénában rendezett első találkozót csaknem ezer néző látta a helyszínen.