Oldal kiválasztása

A bravúr reményében készül az alapszakasz hajrájára a kaposvári női röplabdacsapat.

121117kep

Az NB I-ben szereplő 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttesére még három nehéz mérkőzés vár, és legalább kettőt kell nyerni ahhoz, hogy bejusson a legjobb nyolc közé.

A lányok vasárnap a dobogós helyre is esélyes Békéscsaba otthonában vendégszerepelnek, a tisztes helytállás reményében. Ezt követi egy héttel később az Újpest elleni hazai találkozó, majd február első hétvégéjén a miskolci fellépés. A csabai kirándulás nem ígérkezik könnyűnek: a viharsarkiak nagyszerűen teljesítenek ebben az évadban, és 47 pontjukkal a harmadik helyen tanyáznak. A két együttes őszi, kaposvári mérkőzését is a BRSE nyerte 3:0 arányban.
A Diamanttal kapcsolatos hír, hogy a decemberben elmaradt, Budai XI elleni hazai meccs három pontját, 3:0-s szettaránnyal megkapta a klub, a fővárosiak pedig időközben vissza is léptek a bajnokságtól.
A somogyi lányok szorgalmasan készülnek az alapszakasz utolsó találkozóira, és abban bíznak, hogy a sűrű középmezőnyben elcsípik majd az ötödik-hetedik helyek valamelyikét a rájátszás előtt. Ehhez némi körbeverés és egy-két meglepetés-eredmény is kell. A csapatkapitány Kondor Tímea derékbántalmakkal bajlódik, de a remények szerint a hétvégére felépül.