Oldal kiválasztása
Ahogy a klubvezetés korábban ígérte: ismert helyi pedagógus-edző személyében találta meg új vezetőedzőjét az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. Az elmúlt három évadban egyaránt a felsőházi rájátszásba jutó és a nyolcadik helyen záró együttes szakmai munkájáért a továbbiakban Zarka Péter felel, aki augusztus 22-én kezdi meg a felkészülést az újjáalakuló társasággal.

A 41 esztendős szakember játékosként a válogatottságig jutott, és természetesen a kaposvári röplabdasport több bajnoki címének és a Magyar Kupa-győzelmének aktív részese volt. Később edzőként ért el szép sikereket, eddig a férfi szakágban, a felnőtt és az utánpótlás korosztályokban egyaránt. Előbb másodedzőként, majd vezetőedzőként tevékenykedett a bajnokcsapatnál, emellett a magyar válogatott másodedzői feladatait is ellátta. Irányításával, 2008 és 2010 között, három magyar bajnoki aranyat és három Magyar Kupa elsőséget szerzett a kaposvári férfiegyüttes. 2011-ben egyik alapítója volt a Kaposvári Röplabda Akadémiának, és a kezdetek óta a fiú szakosztály vezetőedzője. Emellett statisztikusként segítette és ezután is segíti Demeter György munkáját a Fino gárdájánál, illetve a nemzeti együttesnél. Az elmúlt időszakban a magyar ifjúsági válogatott szövetségi kapitányi tisztét is ellátta.

A Kodály Zoltán Központi Általános Iskola testnevelő tanára először vállal munkát a női vonalon, és a jelentősen megerősödött, számos idegenlégióst foglalkoztató magyar NB I. rögtön igazi kihívás lehet számára. A Kaposvári Női RC vezetői rendet, fegyelmet, tudatosságot és fejlődést várnak a szakvezetőtől, és az elmúlt időszakban igyekeztek olyan játékosállományt kialakítani, amely alkalmas lehet a célok elérésére.
A szakmai stábban – a szintén korábbi többszörös bajnok – Kovács Balázs statisztikusként és junior edzőként, Ollé Krisztián pedig masszőrként kapott helyet. A felkészülés augusztus 22-én kezdődik, a bajnokság pedig október 22-én rajtol majd.